Waar wij voor staan…

Natuur en Milieu Educatie

Op Maple Farm ga je letterlijk op avontuur. Er is veel te ontdekken en veel te bekijken, binnen in de ontdekhal of buiten in het bos.

Actief met het hele gezin

Maple Farm wil zich ontwikkelen naar een plek waar voor het hele gezin iets te doen en te beleven valt. Van de allerkleinste tot de aller wijste.

Bedrijven en feesten

Een feest te vieren of op zoek naar een locatie voor een wandelvergadering? We staan voor jullie klaar om mee te denken wat er op ons terrein mogelijk is.

Het team

Elieke Schuurbiers

Hoofd eekhoorntjes spotten

Elieke is samen met Leon Maple Farm Adventures begonnen. Met de camera in de hand en een drentelde Bobbie achter zich aan beweegt ze zich regelmatig over het terrein. Tenminste als ze niet op de trekker zit om materiaal van de ene kant naar de andere kant verplaatsen of met een zaag en bijl de Amerikaanse vogelkers te lijf gaat.

Leon Schuurbiers

Leon Schuurbiers

Hoofd technische snufjes

Leon is samen met Elieke Maple Farm Adventures begonnen. Jarenlang heeft hij zijn eigen bedrijf gehad in de IT en het werd tijd voor totaal wat anders. Laptop, schoudertas en in kleermakers zit. Kijk niet gek op als je hem zo tegenkomt. In deze positie bedenkt hij de leukste, gekste en bizarste dingen om het op Maple Farm nog leuker te maken.

Bobbie

Bobbie

Vrolijke drentel

Bobbie is een Border Collie, die de hele wereld leuk en interessant vind. Maar het liefst is hij toch wel bij Elieke in de buurt. Of zit hij met zijn neus in een muizenhol te porren.

José van Hezik

manager bomengroei

José is altijd de werkneemster van de maand. Vanaf het allereerste begin heeft ze Elieke bijgestaan in de onmogelijke taak het bos in bedwang te houden. Met een schep en zaag onder de arm vraagt ze altijd eerst aan de boom of deze zelf even het werk wil doen.

Laatste Nieuws

Herfst

Het 3e van de 4 jaar getijden. De herfst begint op 21 september en loopt tot 21 december. We voelen en zien het allemaal. De temperatuur daalt, de blaadjes beginnen te verkleuren en vallen van Lees meer…

Griezelen op Maple Farm

De eerste keer dat het landgoed van Maple Farm Adventures voor het publiek geopend wordt is nu wel heel dichtbij. Wij hebben ons landgoed beschikbaar gesteld voor Horrorzone. In november zal op 6 avonden Maple Lees meer…

Kippen

Maple Farm Adventures heeft permanente bewoners. Als je ons op instagram volgt zul je dat al meegekregen hebben. Er lopen namelijk 5 kippen op ons terrein. 4 hennen en een indrukwekkende en sympathieke haan. De Lees meer…