Ponyritjes

Wat mag je verwachten?

Je eigen pony voor 1,5 uur.

  • Zelf de pony uit de paddock halen;
  • Pony poetsen, borstelen en opzadelen;
  • Een mooie rit maken door ons 100 jaar oude privé bos;
  • Pony afborstelen en knuffelen;
  • Zelf je pony weer terug brengen naar de paddock;
  • Voor meer informatie klik hier.

Het is ook mogelijk om voor het rijden je pony te versieren als een echte eenhoorn.

Het team

Elieke Schuurbiers

Bedrijfsleider

Elieke is samen met Leon Maple Farm Adventures begonnen. Met de camera in de hand en een drentelde Bobbie achter zich aan beweegt ze zich regelmatig over het terrein. Tenminste als ze niet op de trekker zit om materiaal van de ene kant naar de andere kant verplaatsen, met de dieren bezig is of met een zaag en bijl de Amerikaanse vogelkers te lijf gaat.

Leon Schuurbiers

Leon Schuurbiers

Project manager

Leon is samen met Elieke Maple Farm Adventures begonnen. Jarenlang heeft hij zijn eigen bedrijf gehad in de IT en het werd tijd voor totaal wat anders. Laptop, schoudertas en in kleermakers zit. Kijk niet gek op als je hem zo tegenkomt. In deze positie bedenkt hij de leukste, gekste en bizarste dingen om het op Maple Farm nog leuker te maken en het mooie is vaak bouwt hij het dan ook nog zelf ook.

Bobbie

Bobbie

Vrolijke drentel

Bobbie is een Border Collie, die de hele wereld leuk en interessant vind. Maar het liefst is hij toch wel bij Elieke in de buurt. Of zit hij met zijn neus in een muizenhol te porren.

José van Hezik

assistent bedrijfsleider

José is der rechterhand van Elieke. Vanaf het allereerste begin heeft ze Elieke bijgestaan in de onmogelijke taak het bos in bedwang te houden. Samen hebben ze het bedrijf opgebouwd en zijn ze de vele uitdagingen die het terrein te bieden had te lijf gegaan.

Sterre Damen

Dierverzorger

Sterre's hoofdtaak is de verzorging en het trainen van de Pony's. Verder ondersteund ze Elieke en José met de overige werkzaamheden op het terrein.

Laatste Nieuws

Vacature

Ben jij minimaal 16 jaar oud en gek op natuur, dieren en kinderen? Draai jij nergens je hand voor om en ben je niet bang om vies te worden? Dan zijn wij wellicht op zoek Lees meer…