Wie zijn wij?

Maple Farm Adventures

Onze website wordt momenteel vernieuwd, hierdoor kunnen sommige links tijdelijk niet werken, of kan er informatie ontbreken.

Schroom je niet om ons een berichtje te sturen als er vragen zijn. Dit kan via 06-10420115 of info@maple-farm.nl

Maple Farm Adventures is ontstaan vanuit een droom, een passie, stoute schoenen en een gevoel van “We doen het gewoon!”.  
Per toeval vonden we het prachtige landgoed Maple Farm in Bosschenhoofd. De eerste keer dat we daar rondliepen waren we gelijk verkocht. Hoewel het in eerste instantie onwerkelijk voelde en te mooi om waar te zijn, is het landgoed nu toch  van ons en zijn we al drie jaar bezig om onze droom werkelijkheid te laten worden.  
Met ons geweldige team werken we elke dag hard om het terrein te onderhouden en de paarden te verzorgen. We draaien kinderfeestjes, bieden ponyritjes door ons eigen bos en geven paardrijlessen.  

Maar dat is nog maar het begin. Ons streven is om volgend jaar de locatie open te stellen voor meer activiteiten. Het balletje om dit te realiseren rolt, maar het rolt langzaam en soms zelfs een stukje terug.  

Uiteindelijk willen we een prachtig centrum neerzetten voor dagrecreatie, waarbij we wel nadrukkelijk de natuur in ogenschouw nemen. Zo hebben we een voedselbos aangelegd, dat nu lekker mag groeien, hebben we vogelhuisjes en vleermuishuizen opgehangen, verjagen we de ratten met een kat in plaats van met gif en mag het bos gewoon lekker een bos zijn.  

Wij genieten dagelijks van het bos en onze dieren en wie weet delen we het binnenkort ook met jou. Hou onze website en facebook in de gaten om op de hoogte te blijven. 

Het is ook mogelijk om voor het rijden je pony te versieren als een echte eenhoorn.

Paardrijlessen

Vanaf juni 2023 is het mogelijk om bij ons te leren paardrijden. We bieden lessen voor alle leeftijden en kan al vanaf 4 jaar.

Lessen kan op een van onze pony’s met uitzondering van Diego of met eigen paard.

Voor meer informatie over de paardrijlessen klik hier.